Metropole Orkest & De Jeugd van Tegenwoordig

Metropole Orkest & De Jeugd van Tegenwoordig

Metropole Orkest XXL

Rabozaal
regulier:

Prijs € 46*

Verplaatst

Dit programma kan op deze datum geen doorgang vinden. We zijn op zoek naar een nieuwe datum. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd over de verdere afwikkeling.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Metropole Orkest & De Jeugd van Tegenwoordig

Metropole Orkest XXL

Onder de noemer Metropole Orkest XXL vieren we 75 jaar Metropole Orkest en 50 jaar Melkweg. Van maandag 18 tot en met donderdag 21 mei geeft het orkest elke avond een concert met een toonaangevende artiest of formatie. Op dinsdag 19 mei deelt De Jeugd Van Tegenwoordig het podium met het Metropole Orkest.

Bas Bron, Vjeze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo vormen samen De Jeugd Van Tegenwoordig. Vijftien jaar geleden ontketende De Jeugd een revolutie met ‘Watskburt?!’. De daaropvolgende jaren bracht de band zeven albums uit en scoorde talloze hits als ‘Sterrenstof’, ‘Get Spanish’, ‘De Formule’ en natuurlijk ‘Ik Kwam Haar Tegen In De Moshpit’. Ze stonden als headliner op het affice van vele grote festivals. Vorig jaar beleefde De Jeugd een voorlopig hoogtepunt met een 1000ste show in een uitverkocht Olympisch Stadion. Het Metropole Orkest en De Jeugd ontmoeten elkaar voor het eerst op het podium van de Melkweg: spektakel gegarandeerd!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt