Michael Malarkey

Michael Malarkey

Upstairs

Prijs € 17,25*

Uitverkocht

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Michael Malarkey

support: Micah

Multitalent Michael Malarky vergaarde bekendheid met zijn rol als Enzo in de TV-hitseries The Vampire Diaries, maar ook als muzikant timmert Malarky al een paar jaar goed aan de weg. De singer-songwriter stond al twee keer eerder in onze Melkweg en met nieuwe muziek die in 2020 uit gaat komen kon een derde keer natuurlijk niet uitblijven. Malarkey vindt de inspiratie voor zijn liedjes in de eenzame uren die hij tijdens TV- en filmopnames in hotelkamers doorbrengt. Daar schrijft hij zijn sfeervolle folkliedjes over het leven, de liefde en vriendschappen. 

Zijn sound doet denken aan muzikanten als Tom Odell, James Bay en Hozier. Niet het minste rijtje. Als ‘acteur die muzikant wordt’ treed Malarkey in de voetsporen van o.a Jennifer Lopez, Drake, Miley Cyrus en Childish Gambino. Al deze wereldsterren hadden een acteercarriere voor de hitlijsten werden bestormd. Ook al niet het minste rijtje.

  • 18:15 VIP Meet & Greet
    19:00 zaal open
    19:30 Micah
    20:30 Michael Malarkey
  • Tweet this
Michael Malarkey - Your Hands | Sofar London

Melkweg tipt