• Concert

Mimi Webb

The Amelia Tour

Support: Henry Moodie

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 25,30
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 Doors 20:00 Henry Moodie 21:00 Mimi Webb

De nieuwste popsensatie is gearriveerd en dat bewees ze in het voorjaar van 2022 al in een volledig uitverkochte OZ! De carrière van de 22-jarige Mimi Webb raakte in een stroomversnelling toen Charli D’Amelio haar nummer 'Before I Go' in twee van haar video's gebruikte. Sindsdien staan de muzikale schijnwerpers vol op haar gericht. Ze wordt naar eigen zeggen geïnspireerd door grootheden als Adele, Emeli Sandé en Sam Smith en ze omschrijft haar muziek als "groots en heel emotioneel". Ze heeft al miljoenen luisteraars aan haar gebonden en in maart tourt ze met haar hits de wereld over! 

Support: Henry Moodie

De 18-jarige Londense singer-songwriter Henry Moodie begon op zijn veertiende muziek te maken, en werd bekend door covers van onder andere Sam Smith op TikTok te plaatsen. Onlangs bracht hij zijn eerste single 'you were there for me uit', en in maart kan je hem bewonderen als voorprogramma van Mimi Webb.