• Club

Molukse Dag op Kwaku Official Afterparty

NARUWE & LIVE BAND / BIANCA BOELOERDITTY / INTAN / WILLY SOPACUA & MITHA SITANIAPESSY / MASS X JSATUBK X PESI / YOONS / MIGUELL KAIDEL / LASHARO / JUIZ / KARIBO

MAX

  • Prijs:
  • € 30,65 regular
  • € 24,90 early (SOLD OUT)
  • € 31,50 door
  • Minimumleeftijd 16+

 
3e editie! We trekken het festivalgevoel nog even flink door op de Official Afterparty Molukse Dag op Kwaku 2024!

Met een eerste en tweede uitverkochte editie en een volle bak tijdens de pre-party Inception vindt op zaterdag 27 juli 2024 de 3e editie van de Official Afterparty plaats.

Het evenement trekt jaarlijks meer dan 20K bezoekers en is één van de drukst bezochte dagen van het Kwaku Summer Festival. Vanaf 23.00 uur sluit de Molukse Dag knallend af in de Melkweg.

Met een Special Show van de legendarische groep NARUWE uit de Molukken met live band. De band bestaat uit bekende jonge topmuzikanten Myron Matitawaer on drums, Dominggoes Pfaff on guitar, Shaquile Pentury on bass en Denzell Herbig on keys. Verwacht muzikale hoogstandjes en songs waarmee het Molukse eilandgevoel dichtbij komt.

Behind the decks, draaien de deejays; Yoons, Miguell Kaidel, Lasharo en Juiz.

De extra acts die zijn toegevoegd aan de line-up! Zangeres Bianca Boeloerditty, bekend als leadzangeres van Oceanikz. Zij heeft inmiddels meerdere solo tracks uitgebracht, waaronder de hit Tunggu Beta Kele. Bianca staat on stage met Naruwe. Ook staat Intan op het podium. Zij is bekend van de populaire song Duduk Rame2. En komen de rappers/zangers Mass x Jsatubk x Pesi on the mics.

Ook uit het buitenland, komt de zanger Willy Sopacua, hij is bekend als leadzanger van JP Band uit Ambon. Hij zal samen optreden met de talentvolle zangeres Mitha Sitaniapessy uit Ambon. De nacht wordt weer vertrouwelijk opgehyped door Karibo. De mannen van de legendarische song Padede.

Kortom een tropische line-up, op een warme zomeravond, waarbij het dak eraf gaat! En je het Island gevoel krijgt met artiesten uit binnen- en buitenland.
C U The 27th of July!