• Concert

Morad

European Tour 2023

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 26,45
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 Doors 20:30 MORAD

Morad wist zonder de steun van een platenlabel of radio, succes te boeken in de muziekindustrie. Zijn organische aanpak heeft ertoe geleid dat hij op dit moment een van de meest beluisterde artiesten in Spanje is. Het jonge talent scoorde grote hits als ‘Motorola’ en ‘Normal’, en werkte samen met internationale sterren als Ozuna, Central Cee en Baby Gang. 12 mei komt latest album ‘Reinsertado’ uit, die direct hoog in de charts werd ontvangen. Dit najaar komt Morad voor het eerst naar Nederland, make sure you don’t miss out!

Supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa, en supported door Institut Ramon Llull.