• Concert

Natalie Jane

where am i again?

support: Jake Clark

MAX

  • Prijs:
  • € 18,40
  • € 96 Natalie Jane Q&A Experience
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Via de officiële verkoopkanalen zijn dus geen tickets meer verkrijgbaar. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief! *** Voor deze show zijn VIP-pakketten te koop. Een VIP-pakket bestaat uit: - Toegang tot de show; - Early entry; - Foto met Natalie Jane; - Toegang tot groeps-Q&A on stage; - 1 merch-item; - 1 VIP-laminaat; - First access bij de merchandise; De VIP-pakketten worden aangeboden op initiatief van de artiest. Melkweg is niet betrokken bij de samenstelling of afhandeling van deze pakketten.

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

Opgelet: alle reguliere tickets voor Natalie Jane zijn inmiddels uitverkocht, er zijn enkel nog VIP-tickets beschikbaar. 

Natalie Jane is pas 19 jaar oud, maar de wereld ligt al aan haar voeten. De Amerikaanse zangeres combineert haar immense vocale talenten met gevoeligheid en onverschrokkenheid. Natalie hoopt dat luisteraars haar muziek gebruiken als een uitlaatklep en 'met volle overgave mee schreeuwen in de auto'. "Ik wil dat elk nummer een therapiesessie is," zegt de zangeres. In 2021 bracht Natalie Jane haar volledig zelf geschreven debuutsingle 'Love is the Devil' uit, en enkele jaren later heeft ze haar repertoire aan hits flink uitgebreid. Zet je schrap voor dit jonge talent en aanschouw haar in onze Max!