Nekfeu

Nekfeu

Max

Prijs € 28,75*

Verplaatst

Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn de maatregelen opnieuw aangescherpt met betrekking tot het organiseren van evenementen. Om deze reden is het helaas niet mogelijk om dit programma op deze datum te laten plaatsvinden en zijn we genoodzaakt het te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een mail zodra deze nieuwe datum bekend is, in dit bericht is ook meer informatie te vinden over wat te doen bij verhindering.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Nekfeu

Nekfeu is een Franse rapper/acteur die afgelopen jaar zeer snel naar de top van de hitlijsten rees in Frankrijk. Als een tiener maakte hij naam voor zichzelf in de rapscene door mee te doen aan rap battles tijdens open mic nights. Flash forward naar 2015, Nekfeu dropte zijn eerste solo album ’Feu’, na vele samenwerkingen en groep releases, bereikte de top 3 in de Franse hitlijsten én won de Victoire award voor ‘Urban Music Album of the Year’. De rapper dropte vorig jaar zijn derde album ‘Les Étoiles Vagabondes’ samen met bijbehorende documentaire, die beide op nummer 1 terechtkwamen. Wij zullen nog veel van deze jonge rapper horen én zien!   

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt