New Model Army

New Model Army

Five Hour Show Across Two Nights

Max
regular:

Prijs € 28,75*

Tickets

Weekend Ticket

Prijs € 46

Dit is het verplaatste programma van 19 december 2020, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum. Houd rekening met de eventueel dan geldende coronamaatregelen.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

New Model Army

Five Hour Show Across Two Nights

New Model Army komt weer terug naar de Melkweg, en dit keer om hun 40ste verjaardag te vieren met een 6 uur durend programma verspreid over twee avonden! Tijdens deze feestelijke shows kijkt de band terug op hun carrière en hun maar liefst zeventien albums tellende catalogus.

De Britse band New Model Army doet al vier decennia waar ze goed in is: politiek geladen poëtische nummers schrijven die geworteld zijn in folk, punk, rock en metal. Hierbij heeft de naar het gelijknamige revolutionaire leger van Olivier Cromwell vernoemde band wereldwijd een enorme cultstatus weten op te bouwen en staan ze regelmatig in de Melkweg. 

De albums ‘Between Dog And Wolf’ en ‘Between Wine And Blood’ markeerde een creatieve wederopstanding van de band. Het geldt als een van hun meest succesvolle albums en werd geprezen door de internationale muziekpers. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this

Melkweg tipt