NF

NF

PERCEPTION WORLD TOUR

OZ

Prijs € 21,60*

Uitverkocht

VIP MEET & GREET PACKAGE includes: One (1) GA Ticket, One (1) Meet & Greet and Photo with NF, One (1) Commemorative VIP Laminate, First Entry into the Venue (Where Available). De artiest is verantwoordelijk voor de inhoud en samenstelling van dit VIP-package. Melkweg heeft hier geen invloed op. Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

NF

PERCEPTION WORLD TOUR

In 2015 dook de uit Michigan afkomstige rapper NF op in de scene, en nog geen drie jaar later landde zijn laatste album 'Perception' helemaal bovenaan de Billboard 200 chart. Met oprecht fan-fueled momentum is NF misschien wel het grootste underground succesverhaal van het jaar. 

NF, kort voor Nate Feuerstein, knalt bijna uit elkaar van rauwe emoties en oprechte lyrics. Feuerstein had het bepaald niet makkelijk als kind. Zijn ouders scheidden, zijn moeder´s vriend mishandelde hem en zijn moeder pleegde uiteindeijk zelfmoord. Met muziek als zijn uitlaatklep begon hij met het opnemen van muziek met behulp van een karaokemachine. 

Zijn debuutalbum ´Moments´in 2010 in eigen beheer uit, waarna er nog vier succesvolle full length albums volgden.  In april mogen we deze strijder in onze OZ verwelkomen als onderdeel van zijn Perception World Tour. Wees welkom. 


Melkweg tipt