Theater

Nickms

Presented by Gowtu

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 25
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 Zaal open

“Je weet hoe badman denkt, hij denkt niet.”

Nick Vismale, beter bekend OvoPapi Nickms. is een jonge online comedian uit Suriname. Inmiddels woont Nickms al ongeveer 3 jaar in Nederland. Hij staat vooral bekend om zijn online sketches waarin hij grappen maakt over de hedendaagse onderwerpen uit de Surinaamse cultuur. Zijn droom: één van de grootste stand up comedians van het land worden. Zowel online als fysiek weet hij de harten van jong en ouder publiek te veroveren. Hij mocht tot 2 keer toe als voorprogramma van niemand minder dan Roué Verveer in de Meervaart en Ziggo Dome staan. Zaterdag 25 Februari is het tijd voor zijn eerste echte eigen live show in de Upstairs.


Deze show word mede mogelijk gemaakt door Gowtu: Gowtu zet zich in om de Surinaamse cultuur, evenementen en muziek zichtbaar te maken in de Nederlandse evenementen- en muziekindustrie en biedt daarbij een platform aan nieuw talent die zicht bezig houd met de Surinaamse Cultuur.