• Concert

Nobu

SEREEN TOUR

support: Tijn

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 17,25
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

19:30 Doors 20:10 TIJN 21:00 Nobu

Maxim Hendriksen, beter bekend als NOBU, maakt al sinds zijn elfde muziek. Hij wist in slechts twee jaar tijd een zeer betrokken en trouwe fanbase op te bouwen. Door hen aangedragen onderwerpen als bevlogen gevoelens, verdrongen liefde of hervonden zelfvertrouwen te verwerken in zijn nummers, wist de artiest zijn fans echt aan zich te binden en zo echt een community op te bouwen.  

Na zijn EP’s ‘Controle’ en ‘Internet Love’ die miljoenen streams opleverde, wist de eigenzinnige twintiger zich ook in de kijker te spelen bij Kraantje Pappie, die hem gelijk mee op tour vroeg. Na eerder uitverkochte show in de UP, is het tijd voor onze OZ. 

SUPPORT: TIJN

TIJN heeft zijn leven gewijd aan het maken van muziek. Op elfjarige leeftijd begon hij te experimenteren met het produceren van muziek en daar is hij nooit meer mee gestopt. Met dank aan zijn pianolessen, wist hij als geen ander zijn melodieën te perfectioneren en daarmee zijn producties naar een next level te brengen. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat TIJN zijn eigen, authentieke stijl heeft gecreëerd en daarmee precies weet hoe hij zich muzikaal wil en kan uiten. Door zijn ADD kent TIJN vele lagen en kleuren en is muziek en content maken de ultieme uiting om zijn creatieve en humoristische hersenspinsels de vrije gang te laten gaan. Zijn doel is om mensen te verrijken en te inspireren door iedereen te verwelkomen in de wereld van TIJN.