Nothing But Thieves

Nothing But Thieves

Presented by 3FM

Max
€ 18 + lidmaatschap
Uitverkocht
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Nothing But Thieves

Presented by 3FM

support: Airways

De Britse indierockers Nothing But Thieves zullen deze avond alles behalve vervelen. Ze hebben dit jaar al menig Nederlands podia en festival plat gespeeld met hun venijnige gitaarriffs, beukende drums en hoge, dromerige zang à la Jeff Buckley en Matt Bellamy. Zo zijn ze al te zien geweest op Eurosonic Noorderslag, London Calling, Pinkpop, Down The Rabbit Hole én in het voorprogramma van Muse. Het sterke gelijknamige debuutalbum ontvangt momenteel lovende recensies, is ‘Album van de Week’ geweest op 3FM, en single ‘Trip Switch’ is opgepikt als 3FM Megahit. Eigenlijk kunnen we nu al niet meer om deze band heen.

In het voorprogramma staat Airways, een bende jonge Britse indierockers. Met hun tweede single "One Foot" trokken ze de aandacht van de BBC en werden ze verkozen tot 'Track of the Week'. Een bandje om in de gaten te houden!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • 19:30 Zaal open
    20:00 Airways
    21:00 Nothing But Thieves
  • Tweet this


Melkweg tipt