• Club

Ouwe Stijl is Botergeil

MANU LE MALIN πŸ‡«πŸ‡· / THE RESONANT SQUAD πŸ‡³πŸ‡± / FRANK-E & MARS-L πŸ‡³πŸ‡± / M-PROJECT πŸ‡―πŸ‡΅ / KAMIKAZE πŸ‡―πŸ‡΅ / ARJUNA πŸ‡³πŸ‡± / SIMON UNDERGROUND πŸ‡¬πŸ‡§ / OTM πŸ‡³πŸ‡± / NIRO πŸ‡³πŸ‡± / KAYCIE πŸ‡³πŸ‡± / FANIAC & SPEEDY LO πŸ‡³πŸ‡± / APAC πŸ‡³πŸ‡± / DJ THE ENFORCER πŸ‡³πŸ‡± / XQRUCIATOR πŸ‡³πŸ‡± / OMINOUS & SEQUENCE πŸ‡³πŸ‡± / MC No-ID πŸ‡³πŸ‡± / MC RG πŸ‡³πŸ‡±

Max OZ

  • Prijs:
  • € 31,05
  • Minimumleeftijd 18+

Boter en melk hebben een intrinsieke connectie. Boter ontstaat namelijk uit de vetdeeltjes in melk. Wanneer deze vetdeeltjes bij elkaar komen en dansen, vormen ze de romige substantie die we kennen als boter. Zeer binnenkort hebben botergeil en Melkweg eenzelfde soort connectie. Het feest Ouwe Stijl is Botergeil zal er namelijk voor zorgen dat de Melkweg een groot dansend gabberparadijs zal zijn!

Al sinds de oprichting in 2006 droomde de Amsterdamse partyorganisatie Strength of Unity ervan dit legendarische poppodium aan te doen met hun avondvullende serenade aan de Early Hardcore. Op 26 januari 2024 is het dan eindelijk zo ver en is het tijd voor Ouwe Stijl is Botergeil in de Melkweg: β€œGooi de boter in de pan, want Ouwe Stijl komt eran”.

Dit evenement, verdeeld over twee zalen, is het levende bewijs dat Early Hardcore niet een leukigheidje uit de jaren β€˜90 was maar dat deze tak van muziek actueler is dan ooit. De formule van Ouwe Stijl is inmiddels een gegeven, vele artiesten van weleer worden elke editie opnieuw het podium op gehesen, aangevuld met producers die vandaag de dag in dezelfde stijl en feel hun tracks door de speakers zullen pompen. Daarnaast staan de residents van SoU ook altijd paraat om de partygangers van een heerlijk avondje te voorzien. De volledige line-up voor deze editie is als volgt: 

MANU LE MALIN πŸ‡«πŸ‡·
THE RESONANT SQUAD πŸ‡³πŸ‡±
FRANK-E & MARS-L πŸ‡³πŸ‡±
M-PROJECT πŸ‡―πŸ‡΅
KAMIKAZE πŸ‡―πŸ‡΅
ARJUNA πŸ‡³πŸ‡±
SIMON UNDERGROUND πŸ‡¬πŸ‡§
OTM πŸ‡³πŸ‡±
NIRO πŸ‡³πŸ‡±
KAYCIE πŸ‡³πŸ‡±
FANIAC & SPEEDY LO πŸ‡³πŸ‡±
APAC πŸ‡³πŸ‡±
DJ THE ENFORCER πŸ‡³πŸ‡±
XQRUCIATOR πŸ‡³πŸ‡±
OMINOUS & SEQUENCE πŸ‡³πŸ‡±
MC No-ID πŸ‡³πŸ‡±
MC RG πŸ‡³πŸ‡±

Volg Ouwe Stijl op Instagram voor updates.