Pearl Jam UK

Pearl Jam UK

OZ

Prijs € 23*

Tickets

Dit is de verplaatste show van 20 okt (en 20 maart). Reeds gekochte kaarten en eventuele lidmaatschappen blijven geldig.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Pearl Jam UK

Op 22 Oktober 1990 stond in het benauwde Off Ramp Cafe in Seattle de band Mookie Blaylock op de planken. De band bestond toen pas zes dagen en kort na deze show werd de naam verandert naar Pearl Jam. Niemand had toen kunnen weten dat ze op dat moment keken naar een band die uiteindelijk zou uitgroeien tot wereldformaat. Precies een jaar na dit optreden verscheen Pearl Jam's debuut album Ten.

Vrijdag 22 Oktober 2021 vieren wij samen met Pearl Jam UK dat het precies 31 jaar geleden is dat de band voor het eerst op de buhne stond, maar ook de 30ste verjaardag van het album Ten.

Pearl Jam UK is de beste en meest succesvolle Pearl Jam cover band ter wereld. Eddie lijkt ook echt op de echte Eddie inclusief de grunge look! De optredens van Pearl Jam UK zijn intens en pakkend en absoluut de beste tribute uitvoering van de Pearl Jam catalogus. Ze touren internationaal, spelen voor uitverkochte zalen, op grote festivals, en voor duizenden fans! Een feest der herkenning voor iedere grote Pearl Jam fan! 

  • 19:30 Zaal open
    20:30 Pearl Jam UK
  • Tweet this
Pearl Jam UK Tour 2019 Promo Video

Melkweg tipt