Pearl Jam UK

Pearl Jam UK

OZ

Prijs € 23*

Verplaatst

Dit is het programma dat oorspronkelijk gepland stond op 20 maart 2020, en daarna vanwege maatregelen omtrent het coronavirus is verplaatst naar 16 oktober 2020 en 22 oktober 2021. Op dit moment gelden er nog steeds maatregelen met betrekking tot het organiseren van evenementen. Om deze reden is het helaas niet mogelijk om dit programma op de nieuwe geplande datum te laten plaatsvinden en zijn we genoodzaakt het te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een mail zodra deze nieuwe datum bekend is, in dit bericht is ook meer informatie te vinden over wat te doen bij verhindering.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Pearl Jam UK

Op 22 Oktober 1990 stond in het benauwde Off Ramp Cafe in Seattle de band Mookie Blaylock op de planken. De band bestond toen pas zes dagen en kort na deze show werd de naam verandert naar Pearl Jam. Niemand had toen kunnen weten dat ze op dat moment keken naar een band die uiteindelijk zou uitgroeien tot wereldformaat. Precies een jaar na dit optreden verscheen Pearl Jam's debuut album Ten.

Vrijdag 22 Oktober 2021 vieren wij samen met Pearl Jam UK dat het precies 31 jaar geleden is dat de band voor het eerst op de buhne stond, maar ook de 30ste verjaardag van het album Ten.

Pearl Jam UK is de beste en meest succesvolle Pearl Jam cover band ter wereld. Eddie lijkt ook echt op de echte Eddie inclusief de grunge look! De optredens van Pearl Jam UK zijn intens en pakkend en absoluut de beste tribute uitvoering van de Pearl Jam catalogus. Ze touren internationaal, spelen voor uitverkochte zalen, op grote festivals, en voor duizenden fans! Een feest der herkenning voor iedere grote Pearl Jam fan! 

  • 19:30 Zaal open
    20:30 Pearl Jam UK
  • Tweet this

Melkweg tipt