• Concert

PMP Vibrations: Charlot & DeRonde/Deroo

presented by Paradiso Melkweg Productiehuis

UP

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 10,35
  • Gratis voor jaarleden
  • Gratis voor We Are Public

20:00 Doors 20:30 Show

PMP Vibrations is een jaarlijks evenement met de meest opwindende cross-over acts van dit moment, gecureerd door Paradiso Melkweg Productiehuis. 

Yes! Yes! Yes! PMP Vibrations keert terug met zijn derde editie op vrijdag 3 mei in de Melkweg. Deze winter heeft PMP twee getalenteerde acts gescout voor een bijzondere samenwerking tijdens PMP Vibrations #3 in de Melkweg UP. PMP Vibrations biedt artiesten de kans om in 12 uur een unieke cross-over show te creëren, die dezelfde avond gespeeld wordt. We zijn super excited om dit jaar Charlot en DeRonde/Deroo te presenteren!

CHARLOT
De muziek van CHARLOT is een mix van dromerige en dansbare synthpop, doordrenkt met verhalende teksten. Vorig jaar trad ze op bij festivals zoals Into The Great Wide Open & Motel Mozaique en opende ze voor gerenommeerde Nederlandse artiesten zoals Froukje en Wende. CHARLOT nodigt het publiek hartelijk uit om kosmische verbindingen te smeden, zowel met de muziek als met elkaar.

DeRonde/Deroo
Dit duo bestaat uit mimers Nick Deroo en Tom de Ronde. DeRonde/Deroo creëert droomwerelden die op je netvlies blijven hangen. Als kijker krijg je een blik in een universum met zijn eigen regels en surrealistische momenten. Hun voorstellingen worden vaak omschreven als visueel verbluffende gedichten. Tom en Nick zijn ook individueel actief buiten hun collectief, waarbij ze zichzelf blijven uitdagen en inspiratie putten uit de kunstenaars om hen heen.

Welke wereld zullen deze drie samen creëren? Kom het ontdekken met ons op vrijdagavond 3 mei!