• Concert

PMP Vibrations

Puntjudith, Pixel Pocket en Niek Wagenaar’s Nymphs

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 10,35
  • Gratis voor jaarleden
  • Gratis voor We Are Public

20:00 Zaal open 20:30 Aanvang programma

Illustratie: Martijntje Baarda
 

PMP Vibrations is hét halfjaarlijkse event met de meest thrilling cross-over acts van dit moment! Gecureerd door Paradiso Melkweg Productiehuis.

Yes! PMP Vibrations keert terug met alweer de tweede editie op vrijdag 14 april in de Melkweg. Deze winter is PMP druk bezig geweest nieuwe, talentvolle vibrations op te vangen om deze aan jullie te laten horen en zien. Daarom zijn we heel enthousiast dat we drie te gekke nieuwe acts kunnen presenteren tijdens PMP Vibrations in de gezellige Upstairs in de Melkweg. PMP Vibrations geeft artiesten die we geen plek kunnen geven bij ons productiehuis, alsnog de kans om zichzelf te presenteren aan het PMP-publiek. Deze avond staat in het teken van vernieuwing en experiment en laat de meest eigenzinnige en diverse acts zien.

Puntjudith
Puntjudith maakt expressieve Nederlandstalige elektronische popmuziek. Met heavy beats, pulserende bassen en teksten bezingt ze existentiële en persoonlijke thema’s. Ze flirt met grootse, rauwe geluiden. Door haar roots in het theater werkt ze graag samen met andere makers uit de film-, fashion- en muziekindustrie. Inspiratie haalt ze uit uiteenlopende muzikale invloeden van James Blake tot Spinvis en van Nina Simone tot De Staat. Puntjudith is het alter ego van Judith Rijsenbrij en wordt bijgestaan door Adriaan Stoop (drums), Wannes Notenbaert (producer/bassist) en Antonio Glazkov (trompet). “In puntjudith kunnen al mijn interesses samenkomen en kan ik m’n energie kwijt. Vanuit het verlangen iets te creëren wat groter is dan alleen de individuele ervaring: een totaalkunstwerk. Op die manier wil ik mijn verhaal vertellen.”  - aldus Judith.

Pixel Pocket
Pixel Pocket geeft je een multidisciplinaire beleving waarbij het hart in de muziek ligt. De beelden voegen daar surrealistische, maar rake boodschappen aan toe. Ondertussen betovert en verroert de dansbare, maar zeer persoonlijke muziek je. Je hoort dromerige maar soulfulle vocalen, dansbare beats en electronische balads.

Altijd met een ruwe rand. Pixel Pocket speelt een spel tussen een serene, geometrische technische wereld en een rauwe, nooit perfecte menselijkheid.

Niek Wagenaar’s Nymphs
Speciaal voor PMP Vibrations presenteert het hedendaags dansensemble Niek Wagenaar’s Nymphs een selectie van verschillend repertoire. Choreograaf Niek Wagenaar speelt samen met twee dansers van het jonge ensemble, Filippo Gualandris en Linde Wagemakers, een greep uit zijn prijswinnend debuutvoorstelling Nymphs en zijn gloednieuwe werk-in-wording After All.

De groep dansers geeft hiermee op zachte en betoverende wijze een inkijk in de rijke, fysieke taal van het ensemble – waarin de kracht van verbinding centraal staat.