• Concert

Porter Robinson

SMILE! :D WORLD TOUR

support: underscores

MAX

  • Prijs:
  • € 35,65
  • € 126 EARLY ENTRY PACKAGE
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

Wegens overweldigende animo is er een extra show toegevoegd van Porter Robinson op 1 maart 2025. De kaartverkoop is direct gestart!

Porter Robinson werd op 18-jarige leeftijd ontdekt door Skrillex, en brak door met de euforische gigahit 'Shelter' samen met Madeon. Nu, ruim tien jaar later breekt er een nieuw tijdperk voor de Amerikaanse EDM-producer/ songwriter met het nieuwe album SMILE!: D, waarop hij definitief zijn intrede maakt in het popgenre. De leadsingle "Cheerleader" werd alleen in de eerste 24 uur al meer dan 1 miljoen keer bekeken op YouTube en meer dan 1 miljoen keer gestreamd op Spotify. De langverwachte wereldwijde tournee wordt zijn grootste ooit en loopt van augustus 2024 tot begin 2025 door 20 landen en 5 continenten, te beginnen in Noord-Amerika en vervolgens door Azië, Australië, Europa en Latijns-Amerika. Op 28 februari 2025 keert Porter Robsinon eindelijk terug naar Amsterdam voor een knallende liveshow. 

support: underscores


April Harper Grey, ook bekend als underscores, begon muziek te maken in haar slaapkamer in San Francisco en kreeg al snel aandacht voor haar unieke mix van stijlen. Van de eerste tracks op  SoundCloud groeide ze al snel uit tot opener voor 100 Gecs, en nu ook Porter Robinson. Met haar chaotische, maar emotionele muziek weet underscores een wereldwijd publiek te veroveren.