PVRIS

PVRIS

OZ

Prijs € 23*

Uitverkocht

VIP Package

Prijs € 120,75

VIP Package - Photo Opportunity Experience includes: -1 general admission ticket -1 Photo Opportunity with Pvris (taken by Pvris’ personal photographer) -1 VIP Only Pvris Poster -1 Limited Edition Pvris Accessory -1 Commemorative VIP Laminate & Lanyard -Priority Entry Into The Venue -Priority Merchandise Shopping De VIP / M&G-tickets worden aangeboden op initiatief van de artiest. Melkweg is niet betrokken bij de samenstelling en inhoud van deze pakketten.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

PVRIS

support: Joywave

SUPPORT: JOYWAVE

PVRIS begon als metalcore band in 2012, maar is inmiddels uitgegroeid tot een fenomeen die post-hardcore elektronica combineert met stevige stadionrock. Geleid door zangeres, songwriter en multi-instrumentalist Lynn Gunn. De Amerikanen kondigden onlangs een derde album aan waarvan de singles ‘Death of Me’ en ‘Hallucinations’ fijne opwarmers zijn. Eerdere singles ‘You And I’ en ‘My House’ zijn samen alleen al goed voor bijna 55 miljoen streams op Spotify. PVRIS tourt al enkele jaren de wereld over en speelde al de tenten plat op festivals als Reading & Leeds en Lowlands. 

 • 17:00 Meet & Greet
  19:00 zaal open
  19:30 Joywave
  20:30 PVRIS

  Het is niet toegestaan om eerder dan twee uur voorafgaand aan de opening van de zaal naar de Melkweg te komen, dit vanwege veiligheid en om de overlast voor onze omgeving te beperken.
 • Spotify
 • Tweet this
PVRIS - Hallucinations (Official Music Video)

Melkweg tipt