• Concert

RADAR: Jaïr Faria / Thomas Nicolas

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 10,35
  • Gratis voor jaarleden

20:30 Thomas Nicolas 21:45 Jaïr Faria

Bij Melkweg RADAR ontdek je de nieuwste acts van het moment, live vanuit de Upstairs! Met deze editie: Jaïr Faria en Thomas Nicolas

Jaïr Faria
Zanger, muzikant en songwriter Jaïr Faria is nog maar 19 jaar oud, maar laat een enorme indruk achter binnen de muziekindustrie. Op 15-jarige leeftijd bracht hij al zijn eerste nummer uit in samenwerking met zijn vader, Glen Faria, genaamd 'Terug Naar Nu', en stond daarmee al hoog in hitlijsten. Door het succes van de hit kreeg hij uiteindelijk de kans om in Carré op te treden voor de koning en koningin voor Maxima haar vijftigste verjaardag. De jonge Jaïr had de smaak te pakken en kwam een jaar later met een nieuwe single, 'Valentine'. Er staat komend jaar nog meer releases op de planning, maar afgelopen september verraste hij al met een nieuwe single: 'Wasted Noun'. 

De creatieveling heeft naast zijn liefde voor muziek ook een passie voor branding en imago. In 2021 werkte hij samen met Goat Organic Apparel en kwam hij met zijn eigen merchandise lijn. Jaïr heeft een doel voor ogen en is niet bang om nieuwe uitdagingen aan te gaan om die doelen te bereiken. Met deze ambitieuze instelling, prachtige stem en opvallend imago vormt Jaïr een act die je niet wilt missen!

Thomas Nicolas
Vorig jaar werd Thomas Nicolas ontdekt toen hij met zijn gitaar aan het zingen was in het Vondelpark door niemand minder dan Alain Clark. Ze raakten aan de praat en Alain Clark stuurde uiteindelijk een filmpje door van Thomas naar platenlabel 8ball Music. Voor hij het wist tekende Thomas bij hetzelfde platenlabel, en in november 2022 bracht hij zijn debuutsingle 'Lost Love' uit, een hit die al meer dan één miljoen streams op Spotify heeft bereikt! In april afgelopen jaar volgde zijn tweede single, genaamd 'Empty & Uncovered'. Ontdek deze opkomende artiest tijdens een talentvolle editie van Radar!