• Concert

RADAR: Noor & Rosa van Bommel

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 10,35
  • € 5,75 CJP

19:30 zaal open 20:15 Rosa van Bommel 21:30 Noor

Bij Melkweg RADAR ontdek je de nieuwste acts van het moment, live vanuit de OZ!

Op donderdagavond 29 december betreden Noor en Rosa van Bommel onze stage. Beide met unieke Nederlandstalige teksten met een vleugje kleinkunst en in een popjasje.

Noor

Noor is een 21-jarige instrumentalist, songwriter en zangeres die vioolspelend opgroeide in Amsterdam. Ondanks dat haar nummers worden geclassificeerd als pop, is het duidelijk te horen dat haar muzikale achtergrond rijk is aan verschillende genres. Sinds haar afscheidsliedje 'Ik zwaai het uit' online viraal is gegaan heeft ze een groter publiek opgebouwd dat zich verbonden voelt met haar persoonlijke teksten en stem. Haar Nederlandstalige EP ‘Jong en Oud’ is na lang afwachten verschenen in oktober, en momenteel is ze haar Engelstalige repertoire aan het uitbreiden.

Rosa van Bommel

Rosa van Bommel doet je dansen op de rand van ongemak en overgave. Haar Nederlandstalige poëziepop is filosofisch, activistisch, en net zo vervangbaar als jij. Ze schrijft over de onmacht tussen sterren en systemen, bewijsdrang en over hetgeen dat alles verbindt; liefde. Een greep uit haar inspiratiebronnen zijn Talking Heads, Spinvis en Fiona Apple.

Op eerdere edities van Radar kon je o.a. RIMON, Sophie Straat, S10 en Lemu ontdekken. 

Luister je alvast in!