• Concert

Raye

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 24,15
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Via de officiële verkoopkanalen zijn dus geen tickets meer verkrijgbaar. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 Doors 19:30 Absolutely 20:30 Raye

Met meer dan 2,3 biljoen streams op haar naam, is singer-songwriter RAYE, één van de meest gestreamde artiesten ter wereld. De Britse brak 2016 door met features op  ‘By Your Side’ van Jonas Blue en ‘You Don’t Know Me’ van Jax Jones. Sindsdien is de zangeres in een stroomversnelling geraakt! Zo heeft ze nummers geschreven voor grote namen als o.a. John Legend, Khalid, David Guetta en Beyoncé. Naast dat RAYE schrijft, staat ze ook zelf graag op het podium. Het is voor ons dan ook geen verrassing dat ze maar liefst, één dubbel-platina, vier platina, twee gouden en drie zilveren singles op haar naam heeft staan.

Aan creativiteit ontbreekt het niet bij de zangeres, des te groter was de frustratie toen zij vorige zomer haar album niet kon releasen. Door deze frustratie voelde RAYE zich genoodzaakt een break te nemen en haar eigen pad te vinden, but she is back! In februari 2023 brengt de zangeres haar debuutalbum ‘My 21st Century Blues’ uit en doet ze tijdens haar gelijknamige wereldtournee in november zowel Melkweg als Paradiso aan.

Tickets voor de show in Paradiso zijn hier verkrijgbaar.