Richie Kotzen

Richie Kotzen

OZ

Prijs € 32,20*

Afgelast

Dit programma is eerder verplaatst van 31 augustus 2020 naar 27 maart 2021, maar kan vanwege de maateregelen rondom het coronavirus ook op de nieuwe datum geen doorgang vinden en het is helaas niet gelukt een nieuwe vervangende datum te vinden. Het wordt daarom afgelast. Kaartkopers ontvangen per mail bericht over de verdere afwikkeling van gekochte tickets.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Richie Kotzen

Met zijn buitengewone beheersing van vele gitaarstijlen variërend van rock, blues, jazz en fusion tot pop, soul en R&B, heeft Kotzen een indrukwekkende carrière opgebouwd. Hij speelde samen met grootheden in onder andere Poison en Mr Big én als frontman van supergroep The Winery Dogs samen met bas-halfgod Billy Sheehan en drumgrootheid Mike Portnoy.

'Fifty for Fifty' is al weer het 23e solo album van de singer, songwriter en multi-instrumentalist. Dit werk omvat maar liefst vijftig nog niet eerder uitgegeven tracks en zal het daglicht zien op zijn 50e verjaardag, 3 februari 2020. 

Hoewel Kotzen al sinds de release van zijn eerste album wordt geprezen als gitaar virtuoos, zijn het zijn emotionele teksten en lead vocals die hem van zijn collega's onderscheidt.

Dit is natuurlijk het uitgelezen moment om weer de tourbus in te stappen voor een uitgebreide wereld tournee die op maandag 31 Augustus ook Amsterdam zal bereiken.

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this

Melkweg tipt