Rock Your Business

  Presented by GRAP i.s.m. Melkweg

  Met Joey Ruchtie (ESNS), Sose Stepanian (Friendly Fire) en MAURINO. Moderator is Lars Kelpin (GRAP).

  Cinema

  Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

   19:00 zaal open 19:30 aanvang

   Eurosonic Noorderslag, het grootste showcase festival van Europa. Elke eerste maand van het jaar reist de industrie vanuit hun thuisland om in Groningen hét nieuwe talent te spotten. Waar doordeweeks de focus op Europa ligt, eindigt het festival met Noorderslag. Voor vele artiesten een mijlpaal, maar hoe kom je daar nou eigenlijk te staan? 

   In Rock Your Business - Op weg naar Noorderslag vertellen onze panelleden je alles over hoe je dit voor elkaar krijgt. Is er een specifieke route die je moet volgen om op Noorderslag te staan? Heb je een boeker of manager nodig? En wat nou als het je niet lukt om daar te staan, wat kan je dan het beste doen? In het panel zitten o.a. Noorderslag programmeur Joey Ruchtie en boeker Sose Stepanian (Friendly Fire). 

   Pitch je demo, stel je brandende vragen en leer alles over de volgende stap in je carrière. Rock Your Business is gratis toegankelijk en vindt plaats in de Melkweg Amsterdam. De deuren gaan om 19:00 open en het panel start om 19:30. We zien je dinsdag 6 december!