Concert

Ryan Mack

OZ

  • Prijs:
  • € 15,55
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

Misschien ben je wel een van zijn 1,8 miljoen volgers op TikTok of heb je hem al voorbij zien komen op Instagram, hoe dan ook: Ryan Mack is onderweg om een grote te worden! De Ierse zanger speelt al sinds zijn twaalfde muziek en verovert in een rap tempo de sociale mediawereld met zijn levendige en emotionele popsongs. Zijn remix van het nummer 'Overwhelmed' is dan ook al meer dan 81 miljoen keer gestreamd en als hij zo doorgaat laat een eerste EP wellicht niet lang meer op zich wachten. Check 'm deze winter in onze Upstairs! 

Supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.