• Concert

Ryan Mack

support: NEVE

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 15,55
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Er is een VIP-upgrade voor het concert van Ryan Mack te koop. Met deze upgrade krijg je: Early acces, een intiem live-optreden van Ryan Mack en toegang tot de Q&A. Let op: omdat het om een upgrade gaat, geeft dit extra ticket geen toegang tot de show. Je hebt dus nog steeds een normaal toegangskaartje nodig. Je kan de upgrade kopen via deze link: https://www.ticketmaster.nl/event/289259?brand=nl_melkweg

18:30 zaal open VIP upgrade 19:30 zaal open 20:00 NEVE 21:00 Ryan Mack

Misschien ben je wel een van zijn 1,8 miljoen volgers op TikTok of heb je hem al voorbij zien komen op Instagram, hoe dan ook: Ryan Mack is onderweg om een grote te worden! De Ierse zanger speelt al sinds zijn twaalfde muziek en verovert in een rap tempo de sociale mediawereld met zijn levendige en emotionele popsongs. Zijn remix van het nummer 'Overwhelmed' is dan ook al meer dan 81 miljoen keer gestreamd en als hij zo doorgaat laat een eerste EP wellicht niet lang meer op zich wachten. Check 'm deze winter in onze OZ! 

Supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.