• Concert

Saba

The Back Home Tour

Support: Gaidaa

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  Dit is het verplaatste programma van 18 maart 2022, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

  19:00 zaal Open 19:30 Gaidaa 20:15 Saba

  SUPPORT: GAIDAA

  Dit is het verplaatste programma van 18 maart 2022. 

  De Amerikaanse rapper Saba (echte naam Tahj Malik Chandler) begon zijn carriere als een van de frontguys van Pivot Gang, beïnvloed door Midwest rappers als Lupe Fiasco, Bone Thugs-n-Harmony, and Kanye West. Met 'Bucket List Project' in 2016 bracht hij al snel een succesvol eerste eigen album uit. Wat volgde waren indrukwekkende hist en een behoorlijke lijst aan collabs met o.a. Chance The Rapper, Mick Jenkins en Noname. Ook dit jaar is Saba volop productief met beladen tracks als 'Ziplock', een track met Smino ("Plead the .45th") en een gloednieuwe collab met Daoud. Op 19 september check je hem in de Max, don't miss out on this one!

  Support komt van our very own Gaidaa - the best soul to come out of Eindhoven by far! Gaidaa staat bekend om haar ongekende mix van soul, R&B en jazz met een heerlijke beat en een verbluffend stemgeluid. In 2018 was ze voor het eerst te horen in Full Crate´s ´A Storm On A Summers Day'. Sindsdien heeft ze haar single ´Morning  Blue' én 'Let Me' op de YouTube show COLORS gedebuteerd en die opgevolgd met ´I Like Trouble´ en 'Falling Higher'. Vorig jaar kwam haar eerste album 'Overture' uit, met o.a. gastbijdrages van Jarreau Vandal, Joshua J en Saba himself.