Say Yes Dog / When 'Airy Met Fairy / Napoleon Gold

Say Yes Dog / When 'Airy Met Fairy / Napoleon Gold

Luxemburg Sounds Like...

OZ
gratis

RSVP via https://luxembourgsoundslike.splashthat.com

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Say Yes Dog / When 'Airy Met Fairy / Napoleon Gold

Luxemburg Sounds Like...

Na edities in New York en Tokyo vindt Luxembourg Sounds Like (LSL) dit jaar voor het eerst exclusief plaats in De Melkweg. De showcase zet de drie meest veelbelovende indie en elektronische acts uit Luxemburg in de spotlight. Napoleon Gold, Say Yes God en When Airy Met Fairy brengen elk hun unieke sound ten gehore brengen. De avond is vrij toegankelijk voor iedereen en bedoeld voor zowel professionals uit de muziekindustrie als muziekliefhebbers. Aanmelden kan via de RSVP-link op de website van LSL. 

Napoleon Gold
Deze jonge producer maakt betoverende elektronische tracks. Kenmerkend aan zijn ambient sound zijn de warme vocals en percussies. Live wordt hij bijgestaan door Jerome Klein (piano/percussies) en stond hij andere al in het voorprogramma van onder andere London Grammar, Glass Animals, Son Lux en SOHN. Zijn eerste EP is momenteel in de maak.

Say Yes Dog
De drie mannen van Say Yes Dog zijn al even bezig. In 2013 brachten ze hun EP ‘A Friend’ uit die niet onopgemerkt bleef. Noisey bestempelden ze als “the next best thing” en optredens op festivals zoals Primavera Sound en Eurosonic volgden. Hun muziek valt het beste te omschrijven als elektronische pop met funky baslijnen en een melancholische twist.

When Airy Met Fairy
Het debuutalbum ‘Glow’ van dit trio klinkt minimalistisch en subtiel. De combinatie van de loepzuivere vocals van zangeres Thorunn en de rauwe baslijnen en intense drums van de Mike en Thomas zorgen voor een unieke sound. Na festivals zoals The Great Escape is dit trio klaar om de wereld te veroveren.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.
Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?
Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • 19:00 Zaal open
    19:30 Napoleon Gold
    20:30 When 'Airy Met Fairy
    21:30 Say Yes Dog
  • Tweet this
When Airy Met Fairy
Napoleon Gold


Melkweg tipt