Seasick Steve

Seasick Steve

Max

Prijs € 34,05*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Seasick Steve

support: Prinz Grizzley

9 juli 2018, Londen – Seasick Steve, fris van een fantastisch optreden in Londen’s Hyde Prak (6 juli), kondigt de release aan van zijn nieuwe album 'Can U Cook?’, dat uitkomt op 28 september 2018 via BMG Rights Management.

‘Can U Cook?’ is een mix van alle ingrediënten waar Steve zo van houdt die een fris nieuw album aflevert vol zonneschijn, terwijl het ook nog steeds Seasick’s goeie oude mix van boogie, blues, rock, americana en folk muziek is.

Steve zegt:

‘Het lijkt er gewoon op dat er allerlei soorten zonnestralen en kleuren op dit album staan. Misschien komt het doordat we het meeste hebben gemaakt in Key West, Florida? Of misschien had het t maken met de happy hours bij Conch Republic? …Ik zweer het je..!”

Dit negende studio album dat geproduceerd en geschreven is door Seasick Steve is voor het grootste deel opgenomen in een omgebouwde ijskelder aan de scheepswerf van Key West, Florida.

Dan Magnusson (a.k.a. Crazy Dan), de drummer waar Steve al jarenlang mee samenwerkt staat natuurlijk op het album, samen met wat geweldige aanvullingen van gitarist Luther Dickinson (North Mississippe Allstars). Luther is nu ook onderdeel van de tourband voor de opkomende tourdata.

‘Can U Cook?’ is een knaller van een album waarvan Steve niet kan wachten om hem te releasen:

“Hij is gemaakt beneden in het zuiden, diep in het zuiden, zo ver als je maar kan gaan terwijl je met je laarzen nog in Amerika staat. Hoe dan ook, ik hou van dit album en ik hoop dat jullie het ook leuk vinden”

Released door BMG Rights Management (gedistribueerd door ADA). Het album zal verkrijgbaar zijn op CD, LP (met Limited Edition doorzichtig vinyl en standaard zwart vinyl), en als download/Stream en is nu beschikbaar voor fysieke pre-order via www.seasicksteve.com

Steve zal dit najaar de tourbus ingaan en door Europa trekken om zijn nieuwe album te laten horen en keert in november terug naar de UK voor zijn eerste volledige UK headline tour sinds 2015, waarbij hij ook op podia waar hij nog nooit gespeeld heeft zal optreden. Steve zijn enige headline show in 2016 was in de SSE Arena, Wembley.

Met een berg nieuwe fantastische nummers en de meest rockende show die je gaat zien dit jaar, is Steve helemaal klaar om voor zijn fans (oud en nieuw) te spelen, waar hij ook ter wereld heen gaat.

Voor de pre-order van het album en de tourdata ga je naar:

Seasick Steve - Summertime Boy

Melkweg tipt