• Concert

Sertab Erener

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 51
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19.00 Doors 20.00 Sertab Erener

Sertab Erener, de langverwachte popdiva van Turkije, komt naar Melkweg op 8 december als onderdeel van haar spectaculaire Europese tour! In haar muziek vermengt ze elementen van pop, rock, jazz en traditionele Turkse muziek. 

Een belangrijk hoogtepunt in haar carrière was haar overwinning op het Eurovisie Songfestival in 2003 met het succesvolle nummer "Everyway That I Can". Dit succes bracht haar naar de studio voor haar allereerste Engelstalige album.

Haar recente studioalbum "Ben Yaşarım" staat momenteel hoog in de hitlijsten en bevat onweerstaanbare nummers. Bereid je voor op een avond vol muzikale betovering, waar Sertab Erener haar populairste hits van dit album zal vertolken, samen met tijdloze klassiekers.