Sevn Alias

Sevn Alias

TWENTY FOUR SEVN THE FINAL SHOW

Max

Prijs € 17,25*

Verplaatst

CJP korting

Prijs € 14,40

Dit programma kan door de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus op deze datum niet doorgaan. Het is daarom verplaatst naar 4 juni. Reeds gekochte kaarten en eventuele lidmaatschappen blijven geldig. Uiterlijk 31 maart ontvangen kaartkopers meer informatie over de verdere afwikkeling hiervan

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Sevn Alias

TWENTY FOUR SEVN THE FINAL SHOW

Support: Qlas & Blacka

Sevn Alias, de kroonprins van de straat. De rapper maakt rauwe, grimmige raptracks die overal in Nederland uit de auto's pompt, maar Sevn zelf kijkt voor inspiratie net zo goed naar de nietsontziende trap uit Atlanta. Na de hits ‘Me3lish’ en ‘Kifesh’ is hij niet meer weg te denken in de huidige Nederlandse hiphop scene. Met zijn Twenty Four Sevn-serie heeft hij meerdere platina platen gewonnen. De laatste van de serie, Twenty Four Sevn 4, is laatst uitgekomen en de 23-jarige rapper laat op deze plaat een hongerige, return-to-form Sevn Alias horen, bewapend met klassieke, rauwe teksten over zijn leven, en verhalen over – en ván de straat. Aiming for gold again, niets minder.

Support:

QLAS & BLACKA zijn de support act voor Sevn zijn show volgende week vrijdag! De youngboys uit Rotterdam-IJselmonde zijn de Nederlandse Hiphop scene aan het overnemen met hun grimey sound. Hun album “project 24” is net uitgekomen met features van o.a. Ronnie Flex, Josylvio & Vic9. Het album kwam op nummer 1 binnen en daarmee zijn zij het jongste Nederlandse duo ooit met een nummer 1 album!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
Sevn Alias - Nacht Actief (prod. Reverse)


Melkweg tipt