Shortparis

Shortparis

Presented by Subbacultcha

OZ

Prijs € 17,25*

Verplaatst

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom de coronacrisis helaas geen doorgang vinden op deze dag, maar we zijn op zoek naar een vervangende datum. Reeds gekochte tickets en eventuele lidmaatschappen blijven geldig. Kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over de verdere afwikkeling. Zodra een nieuwe datum gevonden is maken we deze bekend op onze website en in het Facebookevent en tevens ontvangen alle kaartkopers ook daarover een mail.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Shortparis

Presented by Subbacultcha

De Russische formatie Shortparis ontstond in 2011 in Sint-Petersburg. Met hun experimentele ravepunk en provocatieve performances treedt de band in de voetsporen van componist Sergey Kuryokhin. In 2018 verscheen de groep in de film "Leto", waar ze een cover van David Bowie's "All The Young Dudes" uitvoerden en vorig jaar bewees het collectief zich als een van de spannendste shows tijdens Le Guess Who?. Shortparis's derde album kwam afgelopen jaar uit en ridiculiseert de traditionele perceptie van de industrie om te entertainen en te pleasen.

"Met vijf man sterk raast er snoeiharde elektronische en industriële punk met een vleugje EBM door het zaaltje.[...] Sensationeel." - 3VOOR12 over Shortparis tijdens Le Guess Who? 2019

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
Shortparis - Страшно

Melkweg tipt