Shortparis

Shortparis

OZ

Prijs € 17,25*

Uitverkocht

Dit programma is vanwege de maatregelen rondom het coronavirus in eerste instantie verplaatst van 2 juni 2020 naar 8 juni 2021 en wordt nu verplaatst naar 23 september 2022. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Shortparis

De Russische formatie Shortparis ontstond in 2011 in Sint-Petersburg. Met hun experimentele ravepunk en provocatieve performances treedt de band in de voetsporen van componist Sergey Kuryokhin. In 2018 verscheen de groep in de film "Leto", waar ze een cover van David Bowie's "All The Young Dudes" uitvoerden en twee jaar geleden bewees het collectief zich als een van de spannendste shows tijdens Le Guess Who?. Dit jaar bracht de band zijn vierde album uit genaamd "Yablonny Sad", dat met complexe avant-pop nog experimenteler klinkt dan zijn voorganger twee jaar geleden. In september brengen ze het resultaat ten gehore in de OZ.

"Met vijf man sterk raast er snoeiharde elektronische en industriële punk met een vleugje EBM door het zaaltje.[...] Sensationeel." - 3VOOR12 over Shortparis tijdens Le Guess Who? 2019


Melkweg tipt