Slaves

Slaves

OZ

Prijs € 19,30*

Uitverkocht
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Slaves

Slaves is terug met een derde album ´Acts Of Fear And Love´. Dit album is persoonlijker dan ooit en ze experimenteren voorbij het hardcore geluid wat we van hun kennen. Ze zijn niet bang geweest de pop song schrijfstijl toe te passen en de zachtere momenten op te zoeken in hun muziek. De titel van het album staat voor de filosofie dat liefde en angst de grootste motivators zijn in de wereld en dat haat door beide emoties wordt gevoed. Voor dit album werkten ze met producer Jolyon Thomas, die eerder werkte met Royal Blood en U2. Verwacht een nieuw geluid, maar nog wel dezelfde knallende show die je gewend van ze bent.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt