Sleaford Mods

Sleaford Mods

Max
Verplaatst

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus geen doorgang vinden op 5 november 2021. Het programma is daarom verplaatst naar 6 april 2022. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

Let op: dit evenement is verplaatst

Sleaford Mods

+ Guests

Sleaford Mods keert terug naar Amsterdam! Het Nottinghamse duo neemt geen blad voor de mond met zijn elektronische post-punksongs en invloeden van hiphop. Ook op hun gloednieuwe album "Spare Ribs" dat onlangs uitkwam tonen de mannen zich strijdlustig en blijft de kritiek op o.a. Brexit, Elon Musk en Britse politici in een sterk maatschappelijk verdeeld Groot-Brittannië niet ongespaard. De albumtitel werd geïnspireerd door alle mensen die tijdens de eerste coronagolf overleden; werden benadeeld ten opzichte van de upper class, en gereduceerd tot afhankelijke lapjes vlees. Dit ongenoegen wordt gedeeld door Amy Taylor van Amyl and the Sniffers die op nieuwste single 'Nudge It' een verschijning maakt. Grofgebekt, cynisme-moe en absoluut een catchy opwarmertje.

"Sleaford Mods maakt de perfecte soundtrack voor het door corona en de Brexit geteisterde Groot-Brittannië."  - De Volkskrant 

"A bracing dose of reality and their best album yet." - NME

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this

Melkweg tipt