Sloper

Sloper

OZ

Prijs € 23*

Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. Je dient daarom een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien bij de ingang. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek *** For this program a corona entry pass is required. We follow the guidelines of the government and RIVM. Here you can read what that means for your visit: www.melkweg.nl/en/yourvisit

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Sloper

support: Splinter

Sloper is de rockende supergroep van drummer Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) en Mario Goossens (Triggerfinger). Deze twee rasartiesten waren al langer onder de indruk van elkaar en ronselden de Britse gitarist-met-zijn-gouden-stem Peter Shoulder (Winterville, The Union en Silverthorne) en sessie-gitarist Fabio Canini uit België om samen dit muzikale deconstructiebedrijf op te richten.

Het viertal ging meteen aan de slag met een heavy-classic rocksound, die dankzij het unieke geluid van twee drums en de stem van Shoulder heel erg opvalt. Classic stuff met een moderne, onweerstaanbare sound. Verwacht stevige riffs, vette drums en misschien wel het belangrijkste: decibels. Want soms is het simpel: Rock’n'Roll is er om plezier te maken, om lekker lo(o)s te gaan en te genieten van riffs en roffels. By all means, fun intended.

De support zal deze avond voorzien worden door Splinter.  Met een vrachtwagen aan muzikale bagage op zak besloten Douwe, Sander, Gert-Jan en Barry een band te vormen waar een nieuwe, kakelfrisse punkenergie vanaf moest spatten. Met hun vorige bands – Death Alley, Birth of Joy en Vanderbuyst – hadden ze alle vier over de wereld getoerd met zwaarder werk, met Splinter moest het zuivere plezier en de dansbaarheid weer centraal staan.

Brand New Future is de eerste single van het debuutalbum van Splinter, genaamd Filthy Pleasures, dat bestaat voor plusminus 100% uit onversneden (punk)energie. Het is het eerste album uitgebracht op het gloednieuwe Berlijnse label Robotor Records, opgericht door de mannen van Kadavar.


Melkweg tipt