Soen

Soen

Tour 2022

Max

Prijs € 25,30*

Tickets

Dit is het verplaatste programma van vrijdag 4 februari 2022. Reeds gekochte tickets en eventuele lidmaatschappen blijven geldig. Kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen indien ze verhinderd zijn op deze nieuwe datum. Houd rekening met de eventueel dan geldende coronamaatregelen.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Soen

Tour 2022

+ Special Guest

Soen bestaat uit voormalige leden van Death, Opeth en Willowtree en is hiermee een prog-metal supergroep te noemen. De band bestaat sinds 2010, maar het eerste album ‘Cognitive’ kwam pas uit in 2012.

In Januari verscheen hun vijfde album ‘Imperial’. Acht heldere, scherpe en uiterst geconstrueerde nummers die frustratie, reflectie en hoop overbrengen, dit is misschien wel het meest felle en dynamische album van de band. Het album is geproduceerd door Iñaki Marconi samen met de band en gemixed en gemasterd door Kane Churko.

De vergelijking met Tool en Pink Floyd wordt nogal eens gemaakt maar de band heeft bovenal een spannend eigen geluid. Een must see voor iedere prog-rock liefhebber. Vrijdag 4 februari 2022 mag in capitals in je agenda! 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this

Melkweg tipt