Soen

Soen

Tour 2022

Max

Prijs € 25,30*

Verplaatst

Dit programma is vanwege de maatregelen rondom het coronavirus in eerste instantie verplaatst van 23 april 2021 naar 4 februari 2022 en wordt nu verplaatst naar 25 april 2022. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Soen

Tour 2022

Soen bestaat uit voormalige leden van Death, Opeth en Willowtree en is hiermee een prog-metal supergroep te noemen. De band bestaat sinds 2010, maar het eerste album ‘Cognitive’ kwam pas uit in 2012.

In Januari verscheen hun vijfde album ‘Imperial’. Acht heldere, scherpe en uiterst geconstrueerde nummers die frustratie, reflectie en hoop overbrengen, dit is misschien wel het meest felle en dynamische album van de band. Het album is geproduceerd door Iñaki Marconi samen met de band en gemixed en gemasterd door Kane Churko.

De vergelijking met Tool en Pink Floyd wordt nogal eens gemaakt maar de band heeft bovenal een spannend eigen geluid. Een must see voor iedere prog-rock liefhebber. Vrijdag 4 februari 2022 mag in capitals in je agenda! 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this

Melkweg tipt