• Concert

Southall

UP

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 16,10
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Dit concert is verplaatst naar 30 augustus 2024, vanwege onverwachte omstandigheden. Reeds gekochte tickets en lidmaatschappen blijven geldig. Mocht je onverhoopt niet kunnen op de nieuwe datum dan is het mogelijk om restitutie aan te vragen bij Ticketmaster.

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

Met een zeskoppige formatie en explosieve gitaarriffs creëert Southall tijdloze rock'n'roll die je niet onberoerd laat. De band laat zich niet gemakkelijk in een genre hokje plaatsen, met hun unieke en dynamische sound die zich niet beperkt tot country, Southern rock of classic rock. Na een succesvolle tour met niemand minder dan Blackberry Smoke, komt het getalenteerde zestal Southall eindelijk naar de Melkweg voor een spectaculaire eigen show!

Het nieuwe album, genaamd 'For the Birds', biedt een betoverende mix van meeslepende en sfeervolle alt-rocknummers, waaronder het eerste liefdesliedje van de band genaamd "Rose Gold". Dit album is een absolute aanrader voor fans van iconen zoals Gary Stewart, Joe Walsh, Rival Sons en Chris Cornell. Terwijl het nummer "Here We Are" neigt naar de stijl van Waylon Jennings, laat de band ook hun grungy kant zien met het krachtige "Out of My Mind". Volgens de band zelf zou dit nummer perfect passen tussen Temple of the Dog en een vroeg Smashing Pumpkins-album.