Starset

Starset

Max

Prijs €24,75*

Verplaatst

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus geen doorgang vinden op 16 februari 2022. Het programma is daarom verplaatst naar 11 maart 2023. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Starset

Support: VOLA

Het geluid van de ambitieuze Amerikaanse rockband Starset uit Columbus laat zich omschrijven als 'filmische rock'. Met zijn dramatische combinatie van elektronica en rock met hier en daar wat metal invloeden bevind Starset zich ergens in het midden van 30 Seconds To Mars, Radiohead en Nine Inch Nails.

De band werd opgericht door Dustin Bates, eerder bekend als zanger van de groep Downplay, en heeft een uitgebreide, door sciencefiction geïnspireerde mythe rondom zichzelf opgebouwd, de zogeheten Starset Society. Een verhaal waar ook een stripboek over is verschenen na hun debuutalbum Transmissions (2014), het tweede album Vessels (2017) vertelt dat verhaal nog verder.  

Het derde album van de band 'Divisions’ biedt de soundtrack voor het volgende hoofdstuk, over een futuristische wereld die is overgenomen door technologie. Ook zijn er aanwijzingen achtergelaten door The Starset Society die verwijzen naar nieuwe muziek….afgelopen april dropte de band al een nieuwe track ‘Infections’ dus wij verwachten nog meer, maar niet voordat ze een de Europese tour aan hebben gekondigd, deze komt woensdag 16 februari 2022 naar Melkweg - met support van het Deense VOLA!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this

Melkweg tipt