• Concert

Stuk

MAX

  • Prijs:
  • € 25,30
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Dit concert is helaas afgelast vanwege omstandigheden. Het bedrag van aangeschafte tickets en eventuele lidmaatschappen wordt automatisch teruggestort.

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

Waar het razend populaire trio van StukTV op YouTube domineert met ruim 2.600.000 abonnees, rocken ze de laatste jaren ook in clubs en op grote festivals. Het dj-collectief staat bekend om hun energieke liveshow met een hoog party-gehalte. Tijdens een set van Stefan (MC) en Giel (DJ) wordt de hele boel gesloopt! Daarnaast releasen ze regelmatig nieuwe tracks.

We kennen Giel en Stefan als het mega energieke dj-duo wat al menig festival vakkundig wist te slopen. Na al het festival geweld is het tijd om de poppodia op te zoeken! De mannen komen op 15 maart naar jullie toe!

Speciaal voor deze shows komen ze met een mega dik decor, onverwachtse live elementen en nemen ze toffe gastartiesten mee. Geloof ons, dit is een STUK show zoals je nooit eerder hebt gezien!

Dit programma is geannuleerd. Lees hieronder het bericht van STUK:

Lieve STUK-fan!

Door onvoorziene omstandigheden in ons drukke opnameschema, zijn we helaas genoodzaakt om onze shows in de Melkweg en 013 naar nieuwe data te verplaatsen.

Aangezien het op dit moment nog niet duidelijk is wanneer we deze shows kunnen inhalen, zullen wij voor nu alle gekochte tickets terugbetalen.

Houd onze socials in de gaten m.b.t. de nieuwe datums. 

Bedankt voor jullie begrip en hopelijk tot snel!