Subterranean Street Society

Subterranean Street Society

Album release show

Max

Prijs € 11,50*

Tickets

Dit is het verplaatste programma van 1 mei 2020 en 7 november 2020. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd over de verdere afwikkeling Wij volgen de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Subterranean Street Society

Album release show

Dit is het verplaatste programma dat oorspronkelijk zou plaatsvinden op 1 mei 2020 en erna is verplaatst naar 7 november 2020. Reeds gekochte tickets en eventueel gekochte lidmaatschappen blijven geldig. 

Op 7 november presenteert Subterranean Street Society hun nieuwe album ‘Twelve Steps’, een concept plaat over alcoholisme. Zanger en songwriter Louis Puggaard- Müller maakte het als tiener en twintiger van dichtbij mee; Zijn vader gleed steeds verder af in een alcoholverslaving met als uiteindelijk gevolg korsakov en permanente opname in een kliniek. Ter verwerking besloot Louis om zelf het Alcohol Anonymous boek te bestuderen en ontwikkelde een artistieke vertaling van de stappen: voor elke stap een song.

Louis, geboren in Kopenhagen, zwierf als straatmuzikant door Europa voordat hij permanent in Amsterdam belandde voor de liefde. ‘Spoileralert’ de liefde is over, maar hij kreeg er een band voor terug! De nummers zweven tussen uiteenlopende genres maar vergelijkingen zijn gemaakt met bands zoals: Black Rebel Motorcycle Club, Radiohead, Bob Dylan en Paolo Nutini. Onvoorspelbaar, ruig. De uitdagende klanken van de straat.

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
Subterranean Street Society - So Sorry (Official Music Video)

Melkweg tipt