Symphonic Rock Night

Symphonic Rock Night

OZ

Prijs € 25,30*

Verplaatst

Dit programma is vanwege de maatregelen rondom de coronacrisis nu verplaatst naar 26 februari 2021. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen indien ze verhinderd zijn op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Symphonic Rock Night

De show van Symphonic Rock Night (SRN) is al drie jaar een regelrechte theaterhit. De 9-koppige band speelt songs van Pink Floyd, Marillion, Yes, Genesis, Supertramp, Rush, Emerson Lake & Palmer, Camel, King Crimson, Earth & Fire, Focus en Solution. De band komt voor de dag met twee toetsenisten, een saxofiniste en zowel mannelijke als vrouwelijke vocals. Samen met twee zeer ervaren leadgitaristen en een sterke ritmesectie, weet SRN klassiekers als ‘Money', ‘One For The Vine’ en ‘Roundabout’ waarheidsgetrouw uit te voeren. Ook de uitvoeringen van het magistrale ‘La Villa Strangiato’, ‘Easter’ en ‘Trilogy’, zijn amper van het origineel te onderscheiden. Smullen dus voor de liefhebbers!

Symphonic Rock Night maakte in april 2016 haar debuut in een al maanden vooraf stijf uitverkochte popzaal De Boerderij in Zoetermeer. Als eenmalige gebeurtenis met vele gastmuzikanten, onder wie Ferdinand Bakker (Alquin), Henk Koorn (Hallo Venray) en Ruud Verwijk (Pink Project). Daarmee trok het de belangstelling van de grote Nederlandse schouwburgen. In 2017 startte de eerste theatershow ‘A Complete Evening’. Voor toen ook al volle zalen, speelde Symphonic Rock Night destijds klassiekers als ‘Comfortably Numb’ van Pink Floyd, ‘School’ van Supertramp en ‘The Cinema Show’ van Genesis. Met deze tweede, splinternieuwe voorstelling 'The Second Chapter' startte SRN in oktober in Doetinchem. Daarna volgde een rondgang langs andere Nederlandse schouwburgen, die nog duurt tot april en afgesloten wordt in onze OZ. De show kent een hoog ‘Top 2000’-gehalte. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this

Melkweg tipt