Tamino

Tamino

Upstairs
€ 10 + lidmaatschap
Uitverkocht
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Tamino

Support: Signe D Øgrim

Nog maar net De Nieuwe Lichting van Studio Brussel gewonnen en het gaat hard voor Tamino-Amir Moharam Fouad– kortweg Tamino. De kleinzoon van Egyptische acteur/muzikant Moharam Fouad imponeert met schitterende single ‘Habibi’, een nummer dat zichzelf in een nevel van melancholie en somberheid hult. 

Tamino’s fenomenale stem gaat door merg en been, waardoor vergelijkingen met Jeff Buckley en Elliott Smith zeker niet gestolen zijn. Via Unday Records (Het Zesde Metaal, Trixie Whitley, etc.) komt dit voorjaar zijn titelloze debuut-EP uit, een debuut waarbij de verwachtingen zeer strak gespannen staan. Watch out: nieuwe Belpop-geschiedenis is hier in de maak!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt