• Concert

Tate McRae

support: Dylan

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 23
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Dit is het verplaatste programma van 22 september 2021, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum. Voor dit concert zijn er VIP-upgrades verkocht door de artiest. Het betreft hier een upgrade zonder toegangsticket - naast de upgrade heb je dus ook een normaal toegangsticket nodig. Melkweg is niet betrokken bij de samenstelling en inhoud van deze pakketten.

18:00 check-in Meet & Greet 18:30 Meet & Greet 19:30 Zaal open 20:00 Dylan 21:00 Tate McRae

De Canadese singer-songwriter Tate McRae produceert haar eigen nummers sinds haar 13e en heeft sindsdien meer dan 114 miljoen Youtube streams mogen optellen. Haar kwetsbare songs zijn recht vanuit het hart en zijn volgens haar alle dingen die ze in het echt nooit zou durven zeggen. Iets wat duidelijk resoneert bij haar fans: Sinds haar debuutalbum in 2019 zijn er honderden miljoenen streams bijgekomen.

Support: Dylan, de rijzende ster uit Londen, komt de Max alvast vullen met romantische up-tempo nummers die doen denken aan Taylor Swift. Check zeker haar nieuwste single Nineteen!