• Concert

The Alchemist

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 23
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

Deuren open: 19:30 Aanvang: 21:00

Op 9 januari is Boldy James betrokken geraakt bij een zwaar auto-ongeluk. Na een intensieve operatie is Boldy inmiddels stabiel, maar heeft hij de komende maanden nodig om volledig te kunnen revalideren. Wij wensen hem een spoedig en volledig herstel! 

Dit betekent helaas dat Boldy volgende maand niet door Europa kan touren. Echter kunnen wij na overleg met zijn team aankondigen dat the Alchemist ermee heeft ingestemd om de show door te laten gaan. Op vrijdagavond 3 februari check je de legendarische producer met een dj-set in de OZ. Een deel van de opbrengst van deze show gaat naar Boldy James en zijn familie, om hen te steunen in deze moeilijke periode. 

 

James Clay Jones III, beter bekend onder zijn artiestennaam Boldy James, brak in 2013 door met zijn debuutalbum ‘My 1st Chemistry Set’. De mc uit Detroit tekende begin 2020 bij Griselda Records, en bracht sinds zijn signing maar liefst 10 (!) albums uit. Een aantal van deze releases zijn volledig geproduceerd door niemand minder dan the Alchemist. James’ scherpe rhymes en nonchalante flow vormen een perfect match met de minimalistische beats van de legendarische producer.