The Amazons

The Amazons

The Daily Indie presents

OZ
€ 15 + lidmaatschap
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

The Amazons

The Daily Indie presents

The Amazons zijn hard op weg de grootste Britse doorbraak van het jaar te worden. Het debuutalbum moet nog verschijnen, maar de lijst waarin ze als hèt nieuwe geluid van 2017 worden genoemd is eindeloos (BBC Sound of '17, Apple's New Artists '17, MTV Brand New '17). De vier heren blazen het genre rock 'n roll nieuw leven in met hun gewaagde, gepassioneerde, oorverdovende en hitgevoelige nummers. Na een zomer waarin ze alle festivals ongetwijfeld plat spelen, zijn ze in september hier te zien! De avond wordt geopend door de Amsterdamse/Haagse indie band ‘The Great Communicators’ die met hun opvallende man/vrouw samenzang en slim geschreven teksten weten te boeien van begin tot eind.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.
Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?
Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • 19:30 zaal open
    20:00 The Great Communicators
    21:00 The Amazons
  • Tweet this
The Great Communicators


Als bezoeker kun je aansluitend gratis naar:


Melkweg tipt