The Clan

The Clan

FolkFest presents:

Upstairs

Prijs € 11,35

Gratis voor jaarleden

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

The Clan

FolkFest presents:

Iedereen houdt van een feestje, of je nou metalhead, punker, hippie of wat anders bent. Voor een feestje ben je bij The Clan aan het juiste adres. Een Italiaanse speedfolk-partyband, die een ouderwets Iers feestje neerzetten overal waar ze spelen. Geïnspireerd door Dropkick Murphys, Flogging Molly, The Rumjacks, The Pogues en The Dubliners, spelen ze een mix van klassieke Ierse pubsongs met eigen originele feestsongs over het leven. Bovendien bestaat The Clan in 2018 al vijf jaar, en dat gaan ze uitbundig vieren!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.
Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?
Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie.Melkweg tipt