The Covenant

The Covenant

50 JAAR MELKWEG

Max

Prijs € 11,50*

Verplaatst

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus geen doorgang vinden op 29 november 2020. Het programma is daarom verplaatst naar 23 januari 2021. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum. // Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

The Covenant

50 JAAR MELKWEG

In 2020 bestaat de Melkweg vijftig jaar en om dit te vieren organiseren we het hele jaar door verschillende jubileumprogramma’s! Vanwege maatregelen rondom het coronavirus schuift dit programma door naar het nieuwe jaar.

Op zondag 29 november ontvangen we The Covenant, door OOR ook wel "de laatste originele undergroundband van Nederland" genoemd. Hoewel in 1988 begonnen als hardrockband, groeide de sound van de Amsterdamse formatie in volgende jaren meer toe richting bands als The Cult, Alice in Chains en The Doors. Inmiddels kent de band een rijke historie met 7 sterke studioalbums en supports voor o.a. New Model Army en maar liefst 2x Pearl Jam. Met hun extraverte liveshows een graag geziene naam op ons jubileumprogramma!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt