The Devil Wears Prada / Silverstein / Memphis May Fire

The Devil Wears Prada / Silverstein / Memphis May Fire

OZ
€ 17,50 + lidmaatschap

Er werden VIP tickets aangeboden door de bands via Soundrink EU. Deze is in overeenstemming met de bands afgelast. LET OP: deze VIP tickets bieden geen toegang tot de show. LET OP: De VIP / M&G-tickets worden aangeboden op initiatief van de artiest. Melkweg is niet betrokken bij de samenstelling en inhoud van deze pakketten.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

The Devil Wears Prada / Silverstein / Memphis May Fire

Support: Like Moths To Flames

Een hondsbrutaal metalcore-package met Memphis May Fire, Silverstein, The Devil Wears Prada en support Like Moths to Flames. Deze bands staan allen al meer dan tien jaar garant voor opgefokte, positief-geladen shows met moshpits en crowdsurfers overal waar je kijkt. Dit bewezen alle drie de headliners al eerder met te gekke shows in Melkweg, maar nog niet eerder deelden ze het podium hier in Amsterdam, dit is je kans om dat mee te maken!

The Devil Wears Prada weet al sinds 2005 op ieder album weer de ideale balans te vinden tussen razende, rauwe uitbarstingen en melodieuze, emotionele uitspattingen. Keer op keer weet de band de luisteraar te grijpen met hun spirituele boodschappen en geëngageerde betogen. Van debuut 'Dear Love' uit 2006 tot en met de 'Space' EP uit 2015 heeft de band altijd indruk gemaakt en wist het zich te onderscheiden met het smaakvolle gebruik van keyboards en de brul van Mike Hranica. Nieuw album 'Transit Blues' verschijnt op 7 oktober!

Het Canadese Silverstein is een graag geziene gast hier in Melkweg. Sinds 2005 deed de band hier al acht shows die stuk voor stuk een onuitwisbare indruk achterlieten. Energieke shows gevuld met aangrijpende post-hardcore songs die gekenmerkt worden door geschreeuwde zanglijnen, afgewisseld met geïnspireerde refreinen die uitnodigen om mee te zingen. Na acht albums, waarvan 'I Am Alive In Everything I Touch' het meest recente is, is Silverstein nog steeds relevant.

Matty Mullins en consorten, oftewel Memphis May Fire uit Texas, bracht reeds vier albums uit en plaat nummer vijf komt dit jaar nog. De band combineert een groovende metalcore sound, met de herkenbare stem van Mullins en bevlogen lyrics, die netjes in het rijtje passen van post-hardcore bands als Pierce The Veil en Sleeping With Sirens. 

Metalcore-kwartet Like Moths To Flames zal deze avond openen. De Amerikaanse band had nog geen album uit of het werd al getekend door het toonaangevende label Rise Records in 2010. Sindsdien bracht Like Moths To Flames drie sterke albums uit met daarop vakkundig uitgevoerde metalcore anthems als 'You Won't Be Missed', 'The Blackout' en 'Thrown To The Wind'. 

  • 18:00 zaal open
    18:45 Like Moths To Flames
    19:35 Memphis May Fire
    20:35 Silverstein
    21:35 The Devil Wears Prada
  • Tweet this
Silverstein
Memphis May Fire

Melkweg tipt