The Iron Maidens

The Iron Maidens

Piece of Europe Tour pt. 2

OZ

Prijs € 23*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

The Iron Maidens

Piece of Europe Tour pt. 2

Support: Iron Fist plays Motorhead

The Iron Maidens, opgericht in 2001, hebben zich snel gevestigd als een van de meest populaire tribute-acts in Zuid-Californië en kregen snel internationale erkenning. Als 's werelds enige vrouwelijke Iron Maiden tribute-acts, beschikt de band over schoonheid en uitstekend muzikaal vakmanschap, levendige aanwezigheid op het podium en een opmerkelijke show afgewisseld met theatrale scènes. Bereid je voor op Iron Maiden-materiaal uit alle tijdperken, van de grootste hits tot fan favorites! 

De band en haar leden hebben de vele awards ontvangers ontvangen, waaronder de beste tributeband en de beste in categorie (gitaar, bas, drums, stem) op evenementen zoals The Rock City News Awards, The LA Music Awards en The All Access Magazine Award Toon om er een paar te noemen. De line-up is Kirsten "Bruce Chickinson" Rosenberg op zang, Linda "Nikki McBURRain" McDonald op drums, Courtney "Adriana Smith" Cox en Nikki "Davina Murray" Stringfield op gitaren, en Wanda "Steph Harris" Ortiz op bas.

Support komt van Iron Fist; 

“we moeten wat doen, Lemmy is dood” zei Johan. “ ik weet een topdrummer!”.  “ Nu is het moment, we moeten echt iets voor Lemmy doen” reageerde Marcel. Ze besloten voor de muziek te gaan, niet voor het “standaard verkleed partijtje”. Iets harder, iets zwaarder maar vooral trouw aan de nummers, Iron Fist plays Mötorhead. LEMMY LIVES!!! 4 jaar na zijn dood eert Iron Fist Lemmy met een ware veldtocht 2019.

  • 19:00 Zaal open
    19:30 Iron Fist plays Motorhead
    20:30 The Iron Maidens
  • Tweet this

Melkweg tipt