• Expositie

The Safe Space Club x Melkweg Expo: Workshop 'Owning Your Sexuality'

Workshop: 'Owning Your Sexuality'

Expo

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  De huidige expositie en documentaire van Marjolein Busstra heeft het startsein gegeven voor de aandacht die Melkweg op regelmatige basis gaat vragen voor seksueel misbruik. Vanaf nu zullen wij het gehele jaar door aandacht besteden aan dit belangrijke onderwerp; door middel van talks, interviews en workshops. 

  Zaterdag 14 mei trappen we deze nieuwe programmalijn af met een gezamenlijke hypnosesessie; een uitgelezen vorm voor trauma verwerking. Samen met Melkweg Cinema doen wij mee aan het programma van 24H Centrum. Bekijk hun website voor het volledige programma. Dit wordt gevolgd door onderstaande workshop waarin het 'ownen' van jouw seksualiteit centraal staat.

  Het programma
  12:00 - 13:00 Inloop
  13:00 - 14:30 Workshop 'Own your sexuality' door Sabine Meulenbeld
  14:30 - 15:00 Koffie en thee in MILK

  Deze workshop is voor jou als:

  • je je ongemakkelijk/onveilig voelt bij seksualiteit.
  • je je schaamt en seksueel contact uit de weg gaat.
  • je geen idee hebt wat je wilt.

  Die gevoelens begrijpen we als geen ander. Daarom slaan The Safe Space Club en de Melkweg de handen ineen om het taboe op seks, seksualiteit en intimiteit te doorbreken. Tijdens deze workshop gaan we in op wat seksualiteit is en de betekenis daarvan. Naast informatie is het belangrijk om het lichaam te betrekken bij het innerlijk gesprek door middel van lijfelijke ervaringen. Daarom doen we gaandeweg de workshop ook een concrete oefening die ons in contact laat komen met onze verlangens omtrent aanraking. 

  Reserveer jouw (gratis) plekje via de volgende link.