The Vandals

The Vandals

OZ

Prijs € 23*

Verplaatst

Dit programma kan door de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus op deze datum niet doorgaan. Uiterlijk half april ontvangen kaartkopers meer informatie over de verdere afwikkeling hiervan.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

The Vandals

Aanstekelijke, energieke liedjes, opzwepende live shows en vrolijke teksten vol dijenkletsers en schuine grappen. The Vandals is een van de overblijvers uit de SoCal-punkscene en zijn al sinds 1980 samen. De band werd ooit gevormd door gitarist Jan Nils Ackermann in Huntington Beach, Californië. De andere originele leden waren zanger Steven 'Stevo' Jensen, bassist 'Steve Pfauter' en drummer Joe Escalante.

De samenstelling van de band kende verschillende wisselingen en in 1985 werd uiteindelijk Dave Quackenbush zanger en verruilde Joe Escalante drums voor basgitaar. De markante gitarist Warren Fitzgerald kwam in 1987 bij de band en de inmiddels legendarische drummer Josh Freese in 1989. In deze bezetting maken ze al weer ruim 20 jaar retestrakke  punkrock en door trouw te blijven aan hun DIY roots, is de band altijd relevant en gerespecteerd gebleven. The Vandals are coming to town! Wij staan vooraan in de pit, jij toch ook?

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
The Vandals - "My Girlfriend's Dead" Kung Fu Records

Melkweg tipt